Over ons
Door de jaren heen is Gerard Heemskerk BV uitgegroeid tot een gespecialiseerde partner op het gebied van bloemen en planten. De kracht van het bedrijf ligt vooral in de persoonlijke benadering en de service.
Als middelgrote exporteur kan Gerard Heemskerk BV haar klanten nog het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden; ze zijn klant en geen nummer.Daarom worden de nieuwe ontwikkelingen en trends ook direct teruggekoppeld en besproken. De klant kan hier op inspelen bij zijn aankoop van de juiste producten.
Het bestellen van bloemen en planten kon reeds telefonisch, per fax of e-mail, maar nu kan dit ook via onze webshop, die 24 uur per dag toegankelijk is. Zie “demo webshop” om de webshop een keer vrijblijvend te bezoeken.

Sinds begin 2000 werkt Gerard Heemskerk BV met een volledig geautomatiseerd logistiek verdeelsysteem. Bestelling, inkoop, administratie en verdeling is optimaal op elkaar afgestemd met als resultaat dat u als klant nog sneller en beter bediend wordt. Gerard Heemskerk BV, is opgericht in januari 1981. Inmiddels vinden de bloemen en planten hun weg naar 9 landen in Europa.
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com